Här igen - FÖRKYLD igen

Snorig och krasslig i halsen, även om jag inte har ont i den, dessutom känns skallen som en uppblött bomullstuss. Även om jag inte vet hur en uppblött bomullstuss känner sig. Det är väl straffet för att man går utan mössa och vantar i nästan tjugogradig kyla i Luleå. Var där i lördags med Anna och lite stöta på från Evalena och hennes bror. Anna lade beslag på mig hela shoppingtillfället och fick mig att köpa ett par svarta leggings, trots att jag bara tänkt köpa strumpbyxor, vilket jag köpte i alla fall. Det var skitmycket folk på Gina Tricot. Sen for jag till Evalena och hennes familj. Vi såg på en tv-film på kvällen, Robin Hood: Prince of Thieves. Rätt OK. Morgonen efter märkte jag att jag hade ont i halsen, en förkylning som började ta form. Jaja. På vägen hem på bussen mötte jag en gammal klasskamrat jag inte sett på evigheter så vi pratade lite.
Så nu sitter jag här med värkande huvud och näsa, har inte kunnat sova ordentligt inatt, även om jag faktiskt sov. Vaknade och kollade på klockan mitt i natten och tänkte va fan när jag så att den bara var 1.59 eller något sådant. Malin kommer hit ikväll, vi ska förmodligen planera ett par fester och kanske andra saker också:D. Ska bli kul. Snart är det nyår och snart fyller jag år:D.
Nu ska jag slappa och kurera mig en aning. Var fan är den där nyponsoppan? Om det ens finns någon. Ha det bra!
Sara

God Jul:D

Segt med LiU att lägga upp historieresultat och schema. Hur långt efter jul är efter jul?
Nåja, trevlig julafton igår och fick en hel del julklappar, bland annat hammare och skruvmejslar från mamma, pengar och en kaffepanna. Fick också en gammaldags jordglob från Anna, typ 1700 - 1800 - tal. Julafton följde den vanliga ordningen, först julbord, sen Kalle och sist julklappsöppnande. Var uppe tills ett så nu är jag trött. Ska försöka vända tillbaka dygnet nu och få något gjort på morgnarna. Till exempel motion. Och skriva.
Min hjärna är skitseg och jag hatar det här tangentbordet så jag går nu. Det luktar kaffe i köket, ska försöka stjäla. Ska kanske till Luleå imorgon, mellandagsrea.
Kramar
Sara

Hey all

Hejsan, länge sen sist. Måste väl få igång vanan att blogga, dessutom har det varit några livliga dagar. Kom i onsdags med flyg och typ direkt då jag kom hem for jag till min gamla gymnasieskola för att kolla på syrrans uppträdande med sin klass. De hade en julkonsert/skådespel vilket var jättekul. Var med Malin där. Nästa dag for jag till Sandra. Annso kom också och vi fikade och spelade Veckans Värsta, vårat spel:D. Jag förlorade:(. Men det var kul.
I fredags var jag först på stan med Malin, sedan såg jag på Avatar med Kotten. Den var bra, filmen, men förutsägbar. Miljön var dock fantastisk *jag vill bo på Pandora*. And screw incorrect sentenses and grammar. Dagen, eller kvällen snarare, hade vi fest, jag, Sandra, Malin och Evelina. Skaffade kinamat på Ming och for till Malin, där vi åt den. Efter det blev vi barnsliga och spelade sanning och konsekvens. Sandra fegade på en konsekvens:P. Å andra sidan tog jag sanning alla gånger utom en. Då fick jag äta godis från golvet. Efter det sjöng vi karaoke. Jag ska inte sjunga Celine Dion igen. Igår gjorde jag ingenting förutom att gå igenom After Goodbye (äntligen) men idag har jag varit med Sandra och Nadja på stan. Köpte en klänning på Åhlens, tyvärr inga julklappar. Anna kommer imorgon dock och då ska det köpas.
Har också börjat översätta After Goodbye till svenska, ska publicera det här efter jul nån gång. Nu heter den Ta Farväl. Jag ska ändra följden för Ella och dessutom göra hennes förändring mer markant, samt andras roller. Får se hur lång den blir. Snart ska jag sätta igång med Hannahs karaktär igen. Avatar har gett mig lite inspiration till handlingen, bara för att jag var irriterad på Avatars och likartade stories' handlingar:P. Nåja, får se hur det blir.
Nu ska jag surfa vidare. Kramar och god jul.
Sara
PS fick veta konstresultatet. VG där också.

Me here!!!

Saknat mig? Blir ett kort inlägg, för jag måste städa och packa till imorgon, då jag ska till Boden!!! Har fortfarande en hel del kvar tyvärr.

Tentorna har gått relativt bra, men nästa termin ska jag börja tidigare med repetitionerna, så jag slipper den där jävla pressen jag hade på mig. Tack Aze för att du hjälpte mig med filosofin, hade förmodligen kört annars. Som det är nu fick jag VG:D. Har nyss fått veta resultatet på litteraturen, den fick jag också VG på. Nu är det bara konsten och historian som har ett omtentahot över sig. Men det ska nog gå bra. Och fråga mig ingenting om Vasatiden, det kan jag alls inte svara på, vare sig det gäller konst eller historia. Lite kanske jag vet men...

Nåja, back to business. Ha det bra, uppdaterar i Boden.

MVH Sara

PS Här snöar det. Kanske får sörlänningarna en vit jul trots allt. Ryktet säger att det ska bli kallt i norr.


RSS 2.0