Tillfälligt avbrott

På grund av tentor och annat skit har jag inte tid att blogga. Jag återkommer då de är klara, vilket är den 14e december. Ha det bra och ha det trevligt på första advent!!! Och önska mig lycka till imorgon, och på resten av tentorna.

Back to the philosophers...

Sara


Golvad

Tenta i filosofi är nästa vecka... vet inte om jag borde vara panikslagen eller ej... sista föreläsningen är imorgon och behandlar heeeela medeltiden - följdaktligen riktar jag inte fokus på det lika mycket som på antikens filosofer. Sokrates är betydligt mer känd än någon av skolastikerna, inklusive Thomas av Aquintos (stavas det så? Orkar inte kolla). Dock är jag inte såååå orolig för filosofin. Tror jag klarar mig. Konsten däremot... jag vet inte. Kanske.

Hur som helst, var stolt över mig, jag har faktiskt pluggat mer eller mindre effektivt hela dan idag. Inlusive kvällen. Ska gå och lägga mig snart.

Har skrivit klart skrivklubbens horror story och den blev rätt ok. Inte helt sågad, men ok. Ska såga Azes imorgon tror jag:P Mohahahahah. Nästa tema blir jultema - efter lovet:D För mycket tentor nu.

Har tagit upp tråden på Hannah igen och deleteade ett stycke som förmodligen utgjorde svårigheten för mig. Förhoppningsvis går hon bättre nu, ska försöka bli klar med henne innan jag far hem. Mindre än en månad kvar, yahooo!

Ska gå nu, ha det bra, hejdå!

Sara


Svar önskas

...

Borde göra filosofi. Och konst. Och historia. Och litteratur. Och städa. Borde alltså inte vara här.

 Vet egentligen inte vars den här bilden kommer ifrån... Förhoppningsvis Dracula, som det var meningen.

Jag vill läsa Dracula. The original. No sparkles, thanks. Rotten corpses, YAY:D. Jag är definitivt lycanthrophophil. Tyvärr måste sådan läsning vänta till jullovet... som är alltför snart!!!

Vill be er eventuella läsare om en tjänst. Beskriv er drömkille/drömtjej - INTE utseendet för det struntar jag för fan ii, utan karaktärer och hur ni ska behandla varandra. Jag sa till Malin idag att jag ville ha en kille som kunde diskutera och gräla med mig utan att vara feg för det. Om det är begripligt.

Nu ska jag gå nånstans. De har nån sorts fest utanför annars hade jag kunnat sova... kanske ska sova i allafall, är trött som fan.

Ha det bra

Sara


Kan någon förklara biologi för mig?

Jag kommer döda mig själv denna vecka. På grund av STHLM-resan och den resulterande förkylningen (ja, det var ett resultat av resan, säg inget annat) är jag väldigt, nej jag menar VÄLDIGT mycket efter i diverse ämnen (egentligen alla, men ligger på framfötterna i åtminstone en. Kanske) och måste ägna kvällar och helger åt att studera in det. Dessutom börjar tentorna snart och då måste jag ändå sitta uppe kvällar, nätter, helger. Hehe, höll på att stava det hellger. Hade ändå varit rätt - HELLger. Get it? Stryk den första meningen föresten, det ska stå denna månad. Mindre än en månad kvar till den första tentan, filosofi - där jag till min fasa upptäckte att jag var oerhört mycket efter. Jaja, försöker ta igen det.

Skrivklubben har skjutit fram deadline till nästa måndag om prick en vecka. Tills dess ska jag ha skrivit färdigt Glimtar och renskrivit dem på datorn. Och nu en fråga - måste man ha namn på sina karaktärer? För mina heter för tillfället bara pojken, ögonläkaren och sköterskan. Är dålig på att hitta på namn. Får jag några kommentarer?

Jag har köpt köttbullar idag:D. Första gången på länge jag köpt nå med riktigt kött i; vet inte riktigt om jag skulle klara livet som vegetarian för någon längre tid. Har försökt men... Jaja, ska i alla fall bli gott. Måste baka i helgen, både bröd och piroger och så tänkte jag att jag - kanske - skulle pröva på några riktiga calzone, men då måste jag köpa ost och skinka. Får hitta på nåt. Eller gå till stada och handla. Måste beställa biljetter hem också. Snart jul, för alla snögubbar!!!

Nu ska jag gå, överväger att försöka sova eller skriva på en gammal novell, skriva på Glimtar eller lyssna på julsånger. Får se. Ha det bra!

Sara


Min framtid=...

I alla fall enligt GraphJam:

song chart memes

Mina ämnen: historia, litteratur, filosofi och... konst. Jag har ingen framtid.

...

Men vafan, om jag inte har en framtid får jag väl göra mig än. Avslutade Sanjay i morse, ska koncentrera mig på skrivklubbens berättelse... när jag inte pluggar. Sov bort hela eftermiddagen idag. Är fortfarande förkyld så det är min rättighet att slöa lite. Men det betyder att jag måste göra en hel del som ajg inte har gjort... Jaha, där gick helgerna fram till tentorna. Men då har jag åtminstone sovmorgon.

Håller på att diskutera med kompisarna om jag ska komma hem över julen, de håller på att planera en fest så det är klart jag kommer. Måste bara beställa biljetter, har ju det där presentkortet från SAS jag måste använda snart... ska ringa och fråga hur man gör med det. Måste dock kanske ladda telefonkortet först... blir dyrt annars.

Det snöade igår och idag, men inget ligger kvar. Jaja, det finns hopp om den här landsändan också... ett annat skäl till att åka hem över jul är att jag vill se rejält med snö. Sörlänningarna har det lite klent ställt med det tror jag. Men jag får se.

Nu är det slut för den här gången. Ha det bra!
Sara


Sabla Stockholmsresa:(

Fick en smitta, förmodligen från den där överfulla underjordiska kollektivtrafiken, så nu sitter jag här och snorar, är trött som bara fan och dricker nån sorts vedervärdig medicin som luktar nejlikor men inte smakar som det. Sov inte mycket i natt, vaknade först av att jag frös, sedan vaknade av att jag svettades, samtidigt som jag hade vad jag kallar feberdrömmar. Klara tecken på feber alltså, så jag skippade en föreläsning idag, vilket tog emot då det var konst och föreläsaren är den bästa vi har, give or take filosofiläraren. Inte har jag pluggat mycket idag heller, gjorde klart de flesta litteraturfrågor utom den i Aeniden och läste veckans konst. När jag läste konsten somnade jag och sov bort hela eftermiddagen. Så kan det gå. Det blir ändock en tidig kväll för mig.

Apropå förkylning hittade jag en kul sak på graphjam om svinflunsan. Nej, tvivlar på att jag har den flunsan så ni behöver inte oroa er för mig... fast det gör ni väl ändå inte? Hehe.

song chart memes

Lite sanning ligger nog i det... har ännu inte bestämt mig om jag ska vaccinera mig eller ej. Jaja.

Ska gå nån annan stans nu, uppdaterar snart förmodligen.

Ha det bra!

Sara


Back in tracks

Hejsan! Hemma från STHLM, har träffat släkten både på pappas och mammas sida och även min närmaste familj, så klart. Och inte har jag pluggat så mycket som jag borde heller och för tillfället är jag på tok för trött. Var på RAW comedy club igår natt och det blev sent innan jag kom i säng. Ståupp komik är kanske inte min grej märkte jag, många av skämten var rätt vulgära och påfrestande. Men annars var det bra.

Var på SF-bokhandeln i gamla stan... skaffade tre Dresden files böcker, har läst ut två av dem och börjat på en tredje. Så nu har jag sju i den serien... progressive. Men den är så bra. Om någon vill skriver jag en recension.

Lyckades faktiskt skriva lite på Sanjays profil, hade tagit med mig datorn. Skrev också på skrivklubbens berättelse, som hittills gått bra. Har dock itne skrivit särskilt mycket men jag vet i alla fall vad jag ska skriva. Så I'm in track.

Stockholmsbilder blir det inte just nu för datorn var så seg på att ladda upp och jag är för trött för att vänta. Nu ska jag nog dra och antingen surfa runt lite eller läsa lite.

Ha det bra!!
Sara

 


RSS 2.0